GoPro Karma Drone

compatible-with-main-imageDrönare har under det senaste året blivit mycket populära. Det var beräknat år 2015 att antalet civila drönare är fler än militära och över en million var sålda. För många har drönare blivit en kul hobby, eftersom de kan flyga långt och högt upp. I samband med detta har många företag börjat tillverka drönare med avancerade kamera funktioner och högupplösning. En av de drönarna är GoPro Karma som lanserades under 2015 men hade elektriska fel, så de återtogs och åter lanserades i början av 2017.

GoPro Karma har den högsta flyg-höjden på 3 200 meter, och avstånd 3 000 meter. Den kommer med en Controller, laddare, batteri, handtag, fodral och själva drönaren. Den största kritiken den har fått är batteritiden. Den är hyfsat kort jämfört med andra drönare på marknaden. Den klarar av att flyga i cirka 20 minuter och laddnings tiden är en timma. En del menar också att prissättningen för den är för hög, eftersom den tidigare har haft problem. Jämförs den med drönare från andra företag är det för högt, då man kan få betydligt uthålligare drönare för ett lägre pris.

När GoPro Karma först lanserades stängdes många av dem av utan anledning vid flygning. På grund av detta återtogs de i November 2016. GoPro informerade ägare till drönaren att lämna tillbaka dem till närmaste GoPro butik för att få tillbaka sina pengar. När problemet löstes släpptes de på marknaden igen, men de flesta tycker att batteritiden inte har förbättrats. När det gäller de positiva recensionerna tycker många att de är lätta att använda. Controller skärmen har relativt hög upplösning (720) men den hade kunnat vara större.

När det gäller filmningen klarar den av att få stadiga videor eller bilder trots vind. Detta är pågrund av att den har en effektiv stabilizer. I stort sett är GoPro Karma ett bra alternativ om man vill använda en enkel drönare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *